Vrei sai ai parte de un decor deosebit la aranjamentele florale ?Noi iti oferim fluturi din metal realizati 3d cu pret convenabil.

Fluturi decorativi metal sunt accesorii ce se folosesc pentru decor la evenimente.Acesti fluturi sunt din metal de culoare aurie sau in varianta alba si sunt realizati 3d folositi ca decor pentru aranjamente florale.
Ca sistem de prindere acesti fluturi au pe spate un carlig .Acesti fluturi decorativi metal sunt dipsonibili pe set de trei bucati.

In categoria Accesorii evenimente regasiti urmatoarele produse: stalpi cu cordon, decor cu lumini, felinare decorative, sevalete, tablouri, candy bar, suport lumanare, colivii si coloane decorative. Suntem direct importatori si producatori de Accesorii evenimente. Cu o bogata experienta profesionala din anul 2008, firma noastra Nuntatex continua sa va surprinda prin originalitatea si calitatea produselor noastre.Scopul nostru este de a avea grija de servirea impecabila a clientului si de a-i oferi clientului marfa de cea mai buna calitate.

Produsele noastre sunt de cea mai inalta calitate si se adreseaza atat organizatorilor de nunti, localurilor cat si mirilor si mireselor. Oferim toate modele de Accesorii evenimente si materiale textile pentru ca tu sa poti fi creativ si sa faci totul asa cu ti-ai dorit. Stim ca visul oricarui cuplu este sa aiba parte de o petrecere unica si de neuitat. De aceea va punem la dispozitie diferite Broderii, decoratiuni ,accesorii si invitatii de nunta care sunt perfecte si pe gustul fiecaruia dinte voi.

Firma Nuntatex este unica importatoare si distribuitoare in toata tara a invitatiilor Dreams.

No products were found matching your selection.

Google Analytics Alternative google-site-verification: googlec8d1c2b52596facd.html