Loading the content... Loading depends on your connection speed!

« Return to Previous Page
Categories

In categoria Stalpi cu cordon regasiti urmatoarele produse: stalpi cu cordon, decor cu lumini, felinare decorative, sevalete, tablouri, candy bar, suport lumanare, colivii si coloane decorative. Suntem direct importatori si producatori de Stalpi cu cordon. Cu o bogata experienta profesionala din anul 2008, firma noastra Nuntatex continua sa va surprinda prin originalitatea si calitatea produselor noastre.
Scopul nostru este de a avea grija de servirea impecabila a clientului si de a-i oferi clientului marfa de cea mai buna calitate.

Produsele noastre sunt de cea mai inalta calitate si se adreseaza atat organizatorilor de nunti, localurilor cat si mirilor si mireselor. Oferim toate modele de Stalpi cu cordon si materiale textile pentru ca tu sa poti fi creativ si sa faci totul asa cu ti-ai dorit. Stim ca visul oricarui cuplu este sa aiba parte de o petrecere unica si de neuitat. De aceea va punem la dispozitie diferite Broderii, decoratiuni ,accesorii si invitatii de nunta care sunt perfecte si pe gustul fiecaruia dinte voi.

Showing all 2 results

Google Analytics Alternative google-site-verification: googlec8d1c2b52596facd.html