In categoria Hortensia regasiti urmatoarele produse: Floare clopotel, flori, hortensia, lupini, orhidee, Trandafiri, Lumini decorative, Cuburi cu LED, disc de lumina, instalatie pentru vaze, perdea de lumini, saten ieftin, masute, vaze decorative, ceasuri. Cu o bogata experienta profesionala din anul 2008, firma noastra Nuntatex continua sa va surprinda prin originalitatea si calitatea produselor noastre.
Scopul nostru este de a avea grija de servirea impecabila a clientului si de a-i oferi clientului marfa de cea mai buna calitate.

Produsele noastre sunt de cea mai inalta calitate si se adreseaza atat organizatorilor de nunti, localurilor cat si mirilor si mireselor. Oferim toate modele de Hortensia si materiale textile pentru ca tu sa poti fi creativ si sa faci totul asa cu ti-ai dorit. Stim ca visul oricarui cuplu este sa aiba parte de o petrecere unica si de neuitat. De aceea va punem la dispozitie diferite Broderii, decoratiuni ,accesorii si invitatii de nunta care sunt perfecte si pe gustul fiecaruia dinte voi.

Firma Nuntatex este unica importatoare si distribuitoare in toata tara a invitatiilor Dreams.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Google Analytics Alternative google-site-verification: googlec8d1c2b52596facd.html