Tiul cu buline

Showing all 6 results

Tiul cu buline este un material elastic , din tull transparent cu buline .Acest material din Tiul cu buline este disponibil pe mai multe culori .Se mai poate asocia si alte Materiale Textile  .

In categoria Materiale Textile regasiti materiale textile si tesaturi constand in urmatoarele produse: tiul, saten, organza, voal si brocart. Suntem direct importatori si producatori de materiale textile. Cu o bogata experienta profesionala din anul 2008, firma noastra Nuntatex continua sa va surprinda prin originalitatea si calitatea produselor noastre.
Scopul nostru este de a avea grija de servirea impecabila a clientului si de a-i oferi clientului marfa de cea mai buna calitate.

Produsele noastre sunt de cea mai inalta calitate si se adreseaza atat organizatorilor de nunti, localurilor cat si mirilor si mireselor. Oferim toate modele de tiul si materiale textile pentru ca tu sa poti fi creativ si sa faci totul asa cum ti-ai dorit. Stim ca visul oricarui cuplu este sa aiba parte de o petrecere unica si de neuitat. De aceea va punem la dispozitie diferite materiale textile, decoratiuni ,accesorii.

22.00 lei

Tiul cu buline

Tiul cu buline elastic

28.00 lei

Tiul cu buline

Tiul cu Buline M3

28.00 lei

Tiul cu buline

Tiul cu buline colorat

33.00 lei