Tiul cu model 3d

Tiul cu flori  metraj 

Este un material din tull cu flori 3D aplicate manual pe toata intregimea materialului . Un material delicat ,placut la atingere ce va puteti croi rochii de seara elegante , bluze etc . De asemenea cu acest material din tiul cu flori metraj puteti asocia si alte materiale disponibile la noi pe site.

In categoria Materiale Textile regasiti materiale textile si tesaturi constand in urmatoarele produse: tiul, saten, organza, voal si brocart. Suntem direct importatori si producatori de materiale textile. Cu o bogata experienta profesionala din anul 2008, firma noastra Nuntatex continua sa va surprinda prin originalitatea si calitatea produselor noastre.

Scopul nostru este de a avea grija de servirea impecabila a clientului si de a-i oferi clientului marfa de cea mai buna calitate.

Produsele noastre sunt de cea mai inalta calitate si se adreseaza atat organizatorilor de nunti, localurilor cat si mirilor si mireselor. Oferim toate modele de tiul si materiale textile pentru ca tu sa poti fi creativ si sa faci totul asa cum ti-ai dorit. Stim ca visul oricarui cuplu este sa aiba parte de o petrecere unica si de neuitat. De aceea va punem la dispozitie diferite materiale textile, decoratiuni ,accesorii.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.
Google Analytics Alternative google-site-verification: googlec8d1c2b52596facd.html