Showing 1–12 of 18 results

Organza online pret

Pentru rochii de zi sau de seara ce vor face senzatie oricum ar fi croita . Acest tip de tesatura din organza este un material subtire , usor elastica , fragila si transparenta . Este un material usor , si are o textura fina cu aspect de lucire , in ciuda  finetei sale este rezistent si usor aspru la atingere motiv pentru care poate fi croit , modelat si prelucrat fara grija de al deteriora. Organza online pret simpla sau cu model , un material textil usor , fin si de o calitate buna , disponibil in mai multe variante de culori. Din acest material se pot confectiona : rochii de seara , rochii de ocazie dar si multe alte modele de articole vestimentare.

Este un material transparent , disponibil in culori iuni , material calitate superioara, se vinde la metru dar si la rola. Aceasta organza este ideala la realizarea de diferite decoruri dar si articole hand made.

Daca nu ati gasit in categoria ORGANZA ceea ce aveti nevoie, va recomandam sa cautati si in alte categorii din Materiale Textile. Nuntatex are ca scop sa va prezinte mereu produse noi, in tendinte, ce raspund nevoilor si preferintelor dumneavoastra. Pentru intrebari legate de acest produs sau altele, va invitam sa ne contactati. Like paginii noastre de Facebook pentru a fi primul care afla de noutati. Like si Subscribe la contul de YouTube Nuntatex, pentru a viziona clipuri ce prezinta in detaliu produsele Nuntatex.

Nota :Pozele sunt orientative. Nuantele pot diferi in functie de setarile dispozitivului de pe care vizualizati produsele.

Google Analytics Alternative google-site-verification: googlec8d1c2b52596facd.html