Afișez 1 - 12 din 67 de rezultate

Satin iuni

Este un material textil rezistent , cu o tesatura lucioasa care rezista in timp si se comporta bine la spalat , este disonibil intr.o varietate de culori . Materialul din saten pret poate fi folosit la decor de orice tip.

In aceasta categorie de Satin iuni se regasesc diferite tipuri si anume : Saten simplu , saten elastic , satin imprimat , saten pentru decor .

    CE POT FACE DIN SATIN?

Satin  elastic : este un satin simplu putin elastic cu un aspect lucios , disonibil intr.o gama mare de culori din care  se pot face articole vestimentare pentru dama : rochite ocazie , rochite seara , jachete , lenjerie intima , camasi dama , pijamale , esarfe , hainute  pentru  serbarea copilului.

Din satin se mai poate realiza  si articole vestimentare destinate barbatilor: pijamale , cravate, papioane.

Satin  pentru  decor : este un satin ieftin  ideal pentru decor diverse evenimente,se pot face si drapaje , huse scaun , decor  masa  de prezidiu , naproane , decorarea  patutului  din camera copilului , husa cadelnita botez , servetele decorative , perne decorative , draperii.

Satin  cu trandafiri : este un material textile lucios cu trandafiri 3D din care se pot realize huse de scaun , cuverturi de pat , fete de masa.

Materialul satin cu trandafiri poate fi destinat si pentru realizarea handmade : cercei cu pandativ , accesorii pentru palarii dama , etc.

24.00 lei

Saten imprimat

Satin imprimat cu lycra

45.00 lei

Saten imprimat

Saten imprimat cu lycra

45.00 lei

Saten imprimat

Material saten cu lycra

45.00 lei
45.00 lei

Saten imprimat

Satin imprimat floricele

24.00 lei

Saten imprimat

Saten imprimat

24.00 lei

Saten imprimat

Satin imprimat M3

24.00 lei

Saten imprimat

Saten imprimat cu flori

24.00 lei
Google Analytics Alternative google-site-verification: googlec8d1c2b52596facd.html