Afișez 1 - 12 din 50 de rezultate

Satin iuni

Este un material textil rezistent , cu o tesatura lucioasa care rezista in timp si se comporta bine la spalat , este disonibil intr.o varietate de culori . Materialul din saten pret poate fi folosit la decor de orice tip.

In aceasta categorie de Satin iuni se regasesc diferite tipuri si anume : Saten simplu , saten elastic , satin imprimat , saten pentru decor .

    CE POT FACE DIN SATIN?

Satin  elastic : este un satin simplu putin elastic cu un aspect lucios , disonibil intr.o gama mare de culori din care  se pot face articole vestimentare pentru dama : rochite ocazie , rochite seara , jachete , lenjerie intima , camasi dama , pijamale , esarfe , hainute  pentru  serbarea copilului.

Din satin se mai poate realiza  si articole vestimentare destinate barbatilor: pijamale , cravate, papioane.

Satin  pentru  decor : este un satin ieftin  ideal pentru decor diverse evenimente,se pot face si drapaje , huse scaun , decor  masa  de prezidiu , naproane , decorarea  patutului  din camera copilului , husa cadelnita botez , servetele decorative , perne decorative , draperii.

Satin  cu trandafiri : este un material textile lucios cu trandafiri 3D din care se pot realize huse de scaun , cuverturi de pat , fete de masa.

Materialul satin cu trandafiri poate fi destinat si pentru realizarea handmade : cercei cu pandativ , accesorii pentru palarii dama , etc.

Google Analytics Alternative google-site-verification: googlec8d1c2b52596facd.html