Afișez 1 - 12 din 21 de rezultate

Satin elastic este un material satinat , fin , si elastic,disponibil intr o gama mare de culori puternice care se poate gasi la metru , la metraj . Puteti gasi la noi si materiale mai ieftine . Poate fi folosit la realizarea rochiilor de seara . Din Satin elastic se mai poate confectiona articole vestimentare de dama : sacouri , pantaloni , camasi de noapte , halate de baie , pijamale . Acest saten elastic poate fi destinat si in realizarea articolelor vestimentare pentru barbati cum ar fi : cravate , veste , pijamale , halate de baie  . Satinul elastic poate fi folosit si la realizarea hainutelor pentru botez a bebelusilor.

Materialul Saten Elastic poate fi asociat cu usurinta oricarui alt material textil din gama de Materiale textile dupa Nuntatex.

UNDE GASESC SATEN ELASTIC?

Sediul nostru se afla in Bucuresti dar noi comercializam doar online si telefonic.Ne puteti gasi la numarul de telefon afisat pe sait.

Puteti accesa daca doriti linkul Saten pentru a putea vizualiza produsele noastre si pentru a lansa comanda dumneavoastra.

Google Analytics Alternative google-site-verification: googlec8d1c2b52596facd.html