Afișez 1–12 din 53 de rezultate

Tafta iuni

Este  o tesatura  cu finisaj clar si suprafata lucioasa  folosită la confecționarea obiectelor de îmbrăcăminte , de o calitate buna , disponibil in mai multe variante de culori si de mai multe tipuri (simpla sau elastica, creponata sau cu dungi) .

Acest tip de Tafta iuni material textil  este potrivit si pentru aranjamentele interioare , pentru confectionarea fetelor de masa , a huselor si a draperiilor. In aceasta categorie se regasesc diferite tipuri de tafta si anume : Tafta iuni , Tafta fixa , Tafta elastica , Tafta imprimata , Tafta pentru decor.

Taftaua elastica este folosita in special pentru confectionarea rochilor de ocazie , a fustelor si compleurilor de dama , cat si a fundelor pentru scaune.

Daca nu ati gasit in categoria TAFTA ceea ce aveti nevoie, va recomandam sa cautati si in alte categorii din Materiale Textile. Nuntatex are ca scop sa va prezinte mereu produse noi, in tendinte, ce raspund nevoilor si preferintelor dumneavoastra. Pentru intrebari legate de acest produs sau altele, va invitam sa ne contactati. Like paginii noastre de Facebook pentru a fi primul care afla de noutati. Like si Subscribe la contul de YouTube Nuntatex, pentru a viziona clipuri ce prezinta in detaliu produsele Nuntatex.

Google Analytics Alternative google-site-verification: googlec8d1c2b52596facd.html