Afișez 1 - 12 din 15 rezultate

Triplu voal

Este o tesatura din voal triplat , il veti gasi la noi pe site disponibil pe mai multe modele si culori variate. Acest material din triplu voal la metru mai este cunoscut si sub denumirea de crep .Cu aspect incretit fin si nisipos , se pot realiza diferite articole vestimentare : rochii de seara sau zi ,fuste lungi sau scurte , bluze , salopete , pantaloni , compleuri formate din top si pantalon evazat sau fusta lunga etc.

De-a lungul timpului am constatat ca exista interes din partea cumparatorilor, fapt pentru care firma noastra e in continua dezvoltare . Cu o bogata experienta profesionala din anul 2008, firma noastra Nuntatex continua sa va surprinda prin originalitatea si calitatea produselor noastre.
Scopul nostru este de a avea grija de servirea impecabila a clientului si de a-i oferi clientului marfa de cea mai buna calitate.Stim ca visul oricarui cuplu este sa aiba parte de o petrecere unica si de neuitat. De aceea va punem la dispozitie diferite materiale textile, decoratiuni ,accesorii si invitatii de nunta care sunt perfecte si pe gustul fiecaruia dinte voi.

Google Analytics Alternative google-site-verification: googlec8d1c2b52596facd.html