Perdele si Draperii

Showing 1–12 of 61 results

Daca vrei sa redai eleganta dormitorului sau livingului va recomandam draperiile din catifea . Nuntatex are ca scop sa va prezinte mereu produse noi , in tendinte , ce raspund nevoilor si preferintelor dumneavoastra . Pentru intrebari legate de acest produs sau altele , va invitam sa ne contactati pe Watsapp sau pe Facebokk.

Perdele si draperii moderne

Pentru living este recomandat sa realizati perdea si draperie lunga deoarece completeaza orice tip de decor. Cele scurte sunt recomandate pentru dormitorul dumneavoastra , sau totodata se pot realiza si pentru bucatarii . Sunt moderne si nelipiste dintr-o locuinta . Deasemenea puteti alege o draperie inchisa la culoare si perdea alba pentru a reda aspect deosebit si cu bun gust locuintei dumneavostra .

Materialul pentru perdele este de calitate superioara

Material draperie , confectionata din catifea cu imprimeu sau iuni , groase si rezistente . Aceste materiale sunt ideale pentru confectionarea draperiilor , dar totodata cele iuni se pot folosi si la tapitarea patului .  . Cu acest  material draperie la metru se mai pot confectiona si fete de perne decorative sau pentru diferite mobiliere. Se vand la pret accesibil . Confectionarea pe dimensiunile dorite se face contra cost.
Firma noastra va ofera si varianta de a croi draperia dorita .

Se poate spala la temperatura de 30 grade si o puteti calca pe dos .

Scopul nostru este de a avea grija de servirea impecabila a clientului si de a-i oferi clientului marfa de cea mai buna calitate

De asemenea ne puteti da like si subscribe pe contul nostru de YouTube sau puteti accesa si pagina noastra de Facebook.

Nota :Pozele sunt orientative. Nuantele pot diferi in functie de setarile dispozitivului de pe care vizualizati produsele.

Perdele si Draperii

Material pentru draperie

60.00 lei

Materiale textile

Blackout draperii

45.00 lei

Perdele si Draperii

Catifea iuni pentru draperii

60.00 lei

Perdele si Draperii

Perdea cu broderie

35.00 lei

Perdele si Draperii

Material perdea pe tull

35.00 lei

Perdele si Draperii

Perdea tul cu broderie

35.00 lei