Loading the content... Loading depends on your connection speed!

« Return to Previous Page

Ornament auto decorativ porumbei-Nasi fericiti

Ornament auto decorativ porumbei-Nasi fericiti

45.00 lei
SKU: 41018-9

Decoratiuni masini nunta realizate din lemn calitate excelenta de culoare alba,taiate,gravate si printate cu ajutorul unui laser special.

Setul contine 2 bucati ,iar pe spatele acestora se regasesc puncte de dublu adeziv pentru a putea fi amplasat cu usurinta,culorile se pot schimba in functie de dorintele dumneavoastra.

.Pentru mai multe produse accesati gama noastra de produse Accesorii Evenimente.

Specificatii produs:

Lungime:65 cm

Inaltime: aproximativ 15 cm

Pretul afisat este pentru setul de 2 bucati,daca doriti si alte modele de accesorii puteti accesa categoria noastra de Accesorii evenimente.

 Category:
Tag:
  • Description

    Product Description

    Decoratiuni masina nunta realizate din lemn de culoare alba,taiate si imprimate cu ajutorul unui laser.Pentru mai multe produse accesati gama noastra de produse Accesorii Evenimente.

    Nuntatex are ca scop sa va prezinte mereu produse noi, in tendinte, ce raspund nevoilor si preferintelor dumneavoastra. Pentru intrebari legate de acest produs sau altele, va invitam sa ne contactati. Like paginii noastre de Facebook pentru a fi primul care afla de noutati. Like si Subscribe la contul de YouTube Nuntatex, pentru a viziona clipuri ce prezinta in detaliu produsele Nuntatex.

Google Analytics Alternative google-site-verification: googlec8d1c2b52596facd.html