Cum cumpar:

Pentru a comanda unul sau mai multe produse de pe site-ul nostru, va rugam sa selectati produsul dorit si sa-l adaugati in cosul de cumparaturi.

In cazul in care produsul dorit are mai multe culori sau doriti o cantitate mai mare de produse, va rugam sa selectati culoarea si cantitatea dorita,dupa care adaugati produsul dorit in cos.

Comanda se poate face :

– Telefonic intre orele 9:00-17:00 la numerele: 0728862222.

– Prin mail : nuntatex@yahoo.com

– Pe site-ul : www.nuntatex.ro

Livrarea produselor :

Produsele comandate de pe site-ul nostru se livreaza prin curier.

Termenul de livrare al produselor este de 2-3 zile lucratoare, dar se poate prelungi catre 5 zile lucratoare in perioadele aglomerate. La cererea clientilor, produsele pot fi livrate in regim urgent (24-48 de ore) la un cost suplimentar pentru transport. Dupa plasarea comenzii, unul din operatorii nostri o sa va contacteze telefonic. Produsele nu sunt expediate decat dupa confirmarea telefonica a comenzii. Comenzile plasate in weekend vor fi procesate luni.

Taxele de transport sunt suportate de client. Costul standard al unei expeditii este de aproximativ 25 lei, la care se pot adauga costuri suplimentare ce depind de greutatea coletului si destinatia la care se face livrarea.