Tiul fin

11.00 lei

Tesatura din tiul fin, moale si placuta la atingere. Cu acest tiul se pot confectiona tinute extravagante, rochii de mireasa, rochii de seara sau de zi, etc.Material textil din tul ce se mai poate folosi si la decor, aranjamente , sau chiar perdele din tiul. Tiul fin se mai poate asocia si cu alte materiale textile. Este disponibil intr-o gama ampla de culori.

Pe acest tulle se pot aplica sau coase diferite accesorii cum ar fi : paiete, margele, cristale, etc.Numele de tulle provine de la un oras din regiunea sudica a Frantei. Tulle a fost bine cunoscut ca centru de productie de dantela si matase in secolul  al XVIII – lea.Aceasta tesatura se cauta sub forma numelui de tiul, tul, tulle. Are in compozitie poliester si elastan.

Tiul fin calitate extra . Datorita calitatii sale tinuta creata din tiul ofera un aspect deosebit . Putem confectiona tinute pentru doamne , domnisoare dar si copii.

Cel mai adesea, acest tip de tulle este folosit la coaserea unor fuste bogate in straturi, fuste TUTU. Tiul elastic pret accesibil, un tip de tiul de calitate excelenta.O alta tesatura din tiul, este tiul cristal, cu particule lucioase. Acest tiul este tare, durabil. Tiul cristal poate fi cu latime de 1.50, sau de 3m. Si la acesta avem culori disponibile. Acest tiul stralucitor se poate folosi la decor dar si in ateliere sau croitorii pentru a crea diferite tinute.

Acest Tull cristal este   recomandat la confectionarea de rochii de mireasa , rochii de ocazie , rochii de seara , fuste , etc.  Din tiul cristal se poate croii tinuta perfecta pentru fetitele sau domnisoarele care practica balet.

Alege calitatea, rafinamentul si frumusetea autentica !

Exploreaza colectia noastra exclusiva de materiale textile si transformati garderoba intr-o  opera de arta !

Google Analytics Alternative google-site-verification: googlec8d1c2b52596facd.html
Tiul fin elastic
Tiul fin