Stim ca visul oricarui cuplu este sa aiba parte de o petrecere unica si de neuitat. De aceea va punem la dispozitie diferite materiale textile, decoratiuni ,accesorii care sunt perfecte si pe gustul fiecaruia dinte voi.

De-a lungul timpului am constatat ca exista interes din partea cumparatorilor, fapt pentru care firma noastra e in continua dezvoltare. Firma noastra este unica importatoare si distribuitoare in toata tara a invitatiilor Dreams.

Cu o bogata experienta profesionala din anul 2008,continuam sa va surprindem prin originalitatea si calitatea produselor noastre. Scopul nostru este de a avea grija de servirea impecabila a clientului si de a-i oferi clientului marfa de cea mai buna calitate.

Costul standard al unei expeditii este de aproximativ 25 lei, la care se pot adauga costuri suplimentare ce depind de greutatea coletului si destinatia la care se face livrarea.In functie de firma de curierat,costul poate diferi daca aveti km suplimentari. MATERIALELE TAIATE NU SE RETURNEAZA ! CORSETELE NU SE SCHIMBA , NU SE RETURNEAZA !